Öğrencilere 2500 TL Verileceği Açıklandı! Öğrencilere Verilen Maddi Desteğin Koşulları Neler?

Öğrencilere 2500 TL Verileceği Açıklandı! Öğrencilere Verilen Maddi Desteğin Koşulları Neler?

Öğrencilere 2021 yılında yapılan yardımlar devam ediyor. Birçok öğrenciye maddi açıdan destek sağlanırken bu yardımlar 2021 yılında da devam ediyor. Ayrıca alınan bilgiler neticesi başvuran her öğrenciye ödemelerde aktarılıyor. Fakat 2500 TL tutarındaki ödemelerden yararlanmak isteyen öğrencilerde ise bazı şartlar aranıyor.

Nakit paraya ihtiyaç duyan öğrenciler 2500 TL'lik ödemeden yararlanabilecek. Bunun dışında kamu bankaları ve özel bankalarda öğrencileri kredi fırsatı sunmaya devam ediyor. Yani öğrenciler kredilerden rahatlıkla yararlanma hakkına sahip olacak. Öğrencilerin başvuruda bulunmaları halinde 2500 TL değerindeki ödeme yapılacak. Artan kira fiyatlarının ardından öğrenciler kredi kullanabilecek. Geri ödemelerde düşük faiz oranları ile uygulanacak.

Nakit avans başvurusu ne zaman başlayacak?

Nakit avans başvurusu ne zaman başlayacak? 6 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren başlayan ödemeler için birçok öğrenci başvuruda bulundu. Pandemi döneminin ardından okulların açılmasıyla şehir dışında eğitim görmeye giden öğrenciler de maddi zorluklar yaşıyor. Nakit avans imkanından faydalanmak isteyen öğrencilerde gerekli şartları sağlayarak başvuru yapabilecek. Eğitim hayatını devam ettirmek isteyen öğrencilere nakit ihtiyacını karşılamak için İşbank harekete geçti. İşbank birçok öğrenciye 2500 TL tutarında avantaj sağladığını açıkladı.

Öğrenciler bankanın şubelerine giderek başvuru yapma imkânına sahip olacak. Başvuru yaptıktan hemen sonra 2500 TL nakit avansı kullanma imkânına sahip olacaklar. Ayrıca öğrenciler aldıkları nakit avansları da mobil uygulama ile takip edebilecek. Bunun dışında nakit ihtiyacını gidermek isteyen öğrenciler Ziraat Bankası’na da başvuru yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.