PYBS Sınavlarına Ramak Kaldı! Öğrenciler 5 Eylül Tarihine Dikkat..

PYBS Sınavlarına Ramak Kaldı! Öğrenciler 5 Eylül Tarihine Dikkat..

Birçok öğrencinin katılım sağlayacağı Parasız Yatılılık Bursluluk Sınavlarına artık sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan bilgilere göre Bursluluk sınavları bu yıl 5 Eylül pazar günü tarihinde gerçekleşecek.

Kazanan öğrenciler devletten belirli bir ücret alıkları sınav olan PYBS yani Bursluluk sınavlarının bu yıl ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyordu. Sınav normalde nisan ayına olacaktı ama içerisinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi sebebiyle, öğrencilerin sağlıklarının tehlikelere girmemesi için ertelenmişti. Ertelenen tarihte geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşıldı!

PYBS sınavları ne zaman? O Tarih belli oldu..

PYBS sınavlarının gerçekleşeceği tarih belli oldu. Sınav 5 Eylül 2021 yani bu hafta pazar günü sınav başvurusunu tamamlatıp, onaylatan tüm öğrenciler sınava katılabilecek. Başvurular şimdilerde açık değil. Sınava girmeniz için Nisan ayında kayıtlarınızı tamamlamış olmanız gerekiyor. Sınav koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleşeceği için maske zorunlu. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise şimdilik belli değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.