Rahmi Özkan Hayatını Kaybetti İddialarına Yanıt Verildi! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan Açıklaması!

Rahmi Özkan Hayatını Kaybetti İddialarına Yanıt Verildi! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan Açıklaması!

Müge Anlı, Rahmi Özkan'ın hayatını kaybettiğine yönelik iddialara ithafen bir paylaşım yaptı. Rahmi Özkan'ın öldüğü ve birkaç gün önce hayatını kaybettiği gibi asılsız iddialar ortaya atılıyordu. Ancak yapımcı şirketin yaptığı açıklama her şeyi açık bir şekilde ortaya çıkardı. İşte Rahmi Özkan'ın sağlık durumu...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının önemli isimlerinden biri olan Rahmi Özkan, ayrıca programın avukatıydı. Kendisinden bir süre haber alınamayınca hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. İddialar arasında en çok dikkat çekeni ise Rahmi Özkan'ın hayatını kaybettiğiydi. Ancak konuyla ilgili programın yapımcı şirketi tarafından bir açıklama yapıldı. Mavi Klaket, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yazıda tüm gerçekleri ortaya döktü.

Rahmi Özkan Yaşıyor

Rahmi Özkan'ın hayatını kaybettiğine yönelik haberlerin asılsız olduğu belirtildi. Rahmi Özkan'ın öldüğü iddia ediliyordu. Fakat bu tür iddiaların tamamı asılsız ve yersizdi. Mavi Klaket de yaptığı açıklama ile bu tarz asılsız haberler yapanlara karşılık verileceği belirtildi. Asılsız iddialar ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunulma ihtimali mevcut. Müge Anlı'nın da bu açıklamayı kendi hikayesinde paylaşması dikkat çekti. O da bu tarz haberlerden rahatsız olduğunu dile getirdi.

Müge Anlı Yeni Sezonda Olacak

Müge Anlı'nın yeni sezon programında Rahmi Özkan'ın da yer alacağı belirtiliyor. Kendisinin sağlık durumu hakkında kritik bir sorun olmadığı düşünülüyor. Hakkında çıkan yanlış haberlerden sonra ise pek çok sosyal medya kullanıcısı yalan haber yapanlara tepkisini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.