Sadakatsiz Dizisinde Başrol Oyuncusu Depremi! Yeni Sezonda Cansu Dere Olmayacak mı?

Sadakatsiz Dizisinde Başrol Oyuncusu Depremi! Yeni Sezonda Cansu Dere Olmayacak mı?

Kanal D Sadakatsiz dizisinde beklenmedik olaylar yaşanıyor. Cansu Dere diziye veda edecek. Asya karakterinin uçurumdan düşerek öldüğü belirtiliyor. Peki Sadakatsiz dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak? Melis Sezen de diziden ayrılacak mı? Ortaya atılan iddialar izleyicileri üzdü..

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu için gün sayılırken, yaşanan gelişmeler de şaşkınlıkla takip ediliyor. Çünkü dizide her şey yolunda giderken bir anda oyuncu ayrılığı gündeme geldi. Üstelik bu ayrılık sonrası dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere'yi göremeyebiliriz. Asya karakterinin diziden ayrılması bekleniyor. Derin ve Asya'nın uçurumdan düşmesi sonucunda ikili çok merak edilmişti. Diziye devam edip etmeyecekleri konusunda bekleyiş sürüyordu. Yapılan açıklamalar da gösteriyor ki en az bir isim diziye veda edecek.

Cansu Dere Sadakatsiz'den Ayrılacak mı?

Cansu Dere ayrılığı dizide büyük bir hayal kırıklığı yaratacaktır. Ancak sonucu ne olursa olsun böyle karar verildi ise izleyiciler bu ayrılıkla karşılaşacak. Sadakatsiz'de Melis Sezen'in diziye veda edeceği düşünülmüyor. Ancak olası bir ayrılıkta iki oyuncunun da büyük sorunlara neden olacağı biliniyor. Bu nedenle ikisinin de diziye devam etmesi en doğru karar olacaktır.

Sadakatsiz Yeni Sezonu Ne Zaman?

Sadakatsiz dizisi yeni sezonu Eylül ayında başlayacak. Dizinin ekrana gelmesine iki ay kadar süre var. Bu süre zarfında diziye oyuncu katılacak mı yoksa Asya diziden ayrılacak mı öğreneceğiz. Belki de tüm bu bilgiler sır gibi saklanacaktır. Konuyla ilgili detaylı bilgi edinir edinmez sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.