Savaşçı Dizisinin Geri Dönmesi İzleyicileri Sevindirdi! Tamer Karadağlı Savaşçı Müjdesini Verdi!

Savaşçı Dizisinin Geri Dönmesi İzleyicileri Sevindirdi! Tamer Karadağlı Savaşçı Müjdesini Verdi!

Savaşçı, Fox TV'de yeniden yayınlanacak. Bu gelişme bizzat Tamer Karadağlı'dan öğrenildi. Albay Göktürk karakterine hayat veren ünlü oyuncu, dizinin dönebileceğini söyledi. Peki Savaşçı dizisinde Berk Oktay da oynayacak mı? İşte Savaşçı dizisinin geri döneceği tarih ve oyuncu kadrosu...

Savaşçı dizisi, bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Dizi final yaptı ve artık yayın hayatına devam etmeyecek.  Ancak, oldukça kritik bir anda bitmesi herkesi üzdü diyebiliriz. İşte bu yüzden diziyle ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Tamer Karadağlı ve Berk Oktay gibi isimlerin dahil olduğu Savaşçı dizisi geri dönebilir. Üstelik bu açıklamayı bizzat başrol oyuncusu gerçekleştirdi. Tamer Karadağlı'nın açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken, oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı merak edildi.

Savaşçı Dizisi Yeniden Başlayacak mı?

Tamer Karadağlı, yaptığı paylaşım ile Fox TV'de yayınlanmış olan Savaşçı dizisi için ihtimalli cümleler kullandı. Dizinin geri dönüp dönemeyeceğine ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. Hal böyle olunca izleyiciler de heyecanlandı. Dizi geri döner ise kimler oynayacak merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda hangi isimler bulunuyor?

Berk Oktay da Oynayacak mı?

Savaşçı dizisinin yeni çekimlerinde Berk Oktay'ın da oynaması bekleniyor. Başarılı oyuncu gittikten sonra dizi bir türlü tutunamadı. Reytinglerde yaşanan kayıp gözler önüne serildi. Bu nedenle ünlü oyuncunun da dizide oynaması bekleniyor. Fox TV, bu sefer çok fazla vakit kaybetmeden Savaşçı dizisini yayınlayacak mı göreceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.