Savaşçı Oyuncusu Son Yaz'a Geliyor! Eski Eşiyle Son Yaz Dizisinde Oynayacak!

Savaşçı Oyuncusu Son Yaz'a Geliyor! Eski Eşiyle Son Yaz Dizisinde Oynayacak!

Son Yaz dizisine yeni isimler katıldı. Üstelik diziye katılan oyunculardan biri Savaşçı dizisinde başrol oynamıştı. 2017 yılında boşanan eski eşiyle aynı dizide oynayacağı ortaya çıktı. Son Yaz'a hangi oyuncular katıldı?

Son Yaz dizisi yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken birbirinden başarılı oyuncuları diziye transfer etmesin bildi. Bu hamlesinden sonra dizinin gidişatının daha iyi olacağı düşünüldü. Hatırlanacağı üzere sezon sonunda Canan karakteri hayatını kaybetmişti. Funda Eryiğit'in diziden ayrılması dizi için pek de iyi bir gelişme sayılmazdı. Ancak onun yerini doldurmak ve kadroyu daha da sağlam hale getirmek için önemli isimleri diziye dahil ediyorlar. Bu sefer Son Yaz dizisine katılan isimler oldukça farklı isimler. Bu iki oyuncunun arasındaki bağ çok şaşırtıcı. Geçmişte evli olmalarının yanı sıra şu an aynı dizide beraber oynayacaklar. Aralarında herhangi bir sorun olmadığı için bu açıdan da sıkıntı  yaşanmayacak. Ancak bunu nasıl başardıkları merak konusu oldu. Son Yaz dizisine katılan oyuncular kim?

Son Yaz'a Kimler Katıldı?

Son Yaz dizisine ilk olarak Birce Akalay'ın katıldığını duymuştuk. Aradan geçen birkaç günden sonra Sarp Levendoğlu'nun da diziye dahil olduğu açıklandı. Bu gelişmeyle beraber ikili arasında sorun olmadığı belirtildi. 

Hangi Karakteri Canlandıracaklar?

İki oyuncunun da hayat vereceği karakter hakkında bir bilgi verilmedi. Ancak dizide çift rolü canlandırmaları veya bir şekilde aşk sahnelerinde oynamaları muhtemel gözüküyor. Dizi fragmanı ekrana geldiğinde detayları öğrenmiş olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.