Sefirin Kızı Dizisinin Nare’si Ekranlara Dönüyor! Neslihan Atagül’den Sürpriz Bir Proje…

Sefirin Kızı Dizisinin Nare’si Ekranlara Dönüyor! Neslihan Atagül’den Sürpriz Bir Proje…

TV’lerin sevilen yüzlerinden birisi olan Neslihan Atagül ekranlara geri döneceği iddia edildi. Sağlık sorunları yüzünden diziden ayrılan başarılı oyuncu herkesi çok üzmüştü. Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu eşi hakkında açıklama yaptı. Bakın ünlü oyuncu neler söyledi. Neslihan Atagül ve bomba iddialar…

En son Sefirin Kızı dizinde yer alan başarılı oyuncu Neslihan Atagül geçirdiği bağırsak sendromu hastalığı yüzünden Ocak ayında yer aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Oyuncunun diziden ayrılmasıyla birlikte dizi reyting kaybetmiş ve erken final yapmak zorunda kalmıştı. Yaşadığı sağlık problemi yüzünden aşırı kilo veren ünlü oyuncu herkesi çok korkuttu. Tedavileri uygulayarak sağlığına kavuşan oyuncu yeni projelerde henüz yer almadı.

Kadir Doğulu’dan Neslihan Atagül Açıklamaları!

Neslihan Atagül’ün kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu yaptığı açıklama ile şaşırttı. Doğulu kendisi bir projede yer alırken eşinin ise bir projeden yer almadığını aynı şekilde Neslihan bir projede yer aldığı zaman kendisinin bir projeye katılmadığını söyleyerek aralarında bir dengenin olduğunu ifade etti. Bu ifadesinden sonra Neslihan’ın yeni sezonda ekranlarda olmayacağı yorumları yapılırken başarılı oyuncuya sürpriz bir teklif yapıldı.

Neslihan Atagül’e Büyük Bir Teklif!

Kış aylarında başlayacak olan Kral Kaybederse dizisi için kadın başrol oyuncusu aranıyor. İddialara göre ise dizinin başrol oyuncusu olarak Neslihan Atagül düşünülüyor ve teklif gitti. Erkek başrol oyuncusu için ise en çok Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi geçerken daha önce İbrahim Çelikkol’un yer alması istenilmişti. Başarılı oyuncunun başka dizi ile anlaşması sonucunda başrol oyuncularının kim olacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.