Seksenler Dizisi Hayal Kırıklığına Uğrattı! Seksenler'de O Karaktere Yer Yok!

Seksenler Dizisi Hayal Kırıklığına Uğrattı! Seksenler'de O Karaktere Yer Yok!

TRT 1 Seksenler dizisi yayın hayatına başlayacak ancak bir karakterin artık olmayacağı açıklandı. Dizide herkesin eksiksiz bir şekilde olması bekleniyordu. Karakterle ilgili senaryo değiştirildi. Çeşitli nedenlerden ötürü dizide öldü gösterildi. Seksenler dizisi oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Dizinin yayın tarihi ve çok daha fazlası...

Seksenler dizisi, efsaneyi yaşatmak için yeniden ekranlara gelecek. TRT 1 dizisi için hazırlıklar sürerken, gelen bazı haberler izleyicileri üzdü. İlker Ayrık ve Reha Özcan gibi ünlü oyuncuların dahil olacağı dizide bir karakterin oynamayacağı açıklandı. O isim ise herkesin tahmin edeceği üzere Fehmi Baba oldu.

Fehmi Baba Dizide Olmayacak!

Rasim Öztekin'in vefatından sonra Fehmi Baba karakterinin de dizi senaryosunda yer almayacağı belirtildi. Fehmi Baba vefat etmiş olarak gösterilecek. Çünkü karakteri asıl canlandıran kişi Rasim Öztekin olduğundan onun yapacağı tiplemeye benzer biri bulunamazdı. Ayrıca ünlü oyuncunun bu karakterle hatırlanması çok daha önemli. Seksenler dizisi önemli bir karakterine veda etmek durumunda kaldı.

Seksenler Ne Zaman Başlayacak?

Seksenler dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Dizin hazırlıklar sürüyor ve Eylül ayında yeni sezonun ilk bölümü yayınlanabilir. Büyük bekleyişlerin sonuç bulmasına az bir zaman kaldı. Seksenler dizisi oyuncu kadrosu oldukça önemli isimlere yer vermekte. Dizinin yıllar önceki oyuncu kadrosuna ait bazı isimleri tekrar göreceğiz. Yüksek oranda benzer isimlerle yoluna devam edecek dizide sürpriz oyuncular da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.