Seksenler Dizisinden Yeni Müjde! TRT O Kararıyla Seyircinin Takdirini Topladı..

Seksenler Dizisinden Yeni Müjde! TRT O Kararıyla Seyircinin Takdirini Topladı..

Seksenler dizisiyle ilgili TRT 1 seyircilerini çok mutlu edecek bir karar geldi. Seksenler dizisi yeni bölümleriyle haftada iki gün yayınlanacak. Bu sayede seyirci diziyi daha fazla izleme şansı bularak, eğlenceli vakit geçirecek.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler bu yazın en popüler projeleri arasında bulunuyor. Dizi için şimdilik her şey yolunda gidiyor. Yani sosyal medya ve reytinglerden gelen sonuçlar projenin sevildiğini bir kez daha ortaya koyuyor. Dizi her ne kadar geçen sezon yayınlanıp, istediği başarıyı elde edemese de, şansını bu kez deneyip istediğini aldı. Seksenler dizisi yıllar boyunca ekranda olsa da, ilk kez bu kadar büyük reyting sonuçlarına ulaşabildi. 

Seksenler dizisinden hayranlarını havalara uçuran müjde!

TRT 1'in yeni aldığı bir karara göre Seksenler dizisi artık haftada iki gün boyunca yayınlanacak. Dizi pazartesi ve perşembe günleri saat 20:00'de yeni sezon, yeni bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Bu haberi duyan Seksenler seyircisi çok sevindi ve bu sevinçlerini sosyal medyadan dile getirdi.

Seksenler'de büyük değişiklik yaşanabilir..

Seksenler dizisi yaz sezonu bittikten sonra yeni sezonda seyircisinin karşısına tıpkı eskiden olduğu gibi yine hafta içi saat 18:00'da çıkmaya başlayabilir. Bu karar kesinleşmese de, yüksek bir ihtimal gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.