Seksenler Rakiplerini Hizaya Çekti! TRT 1 Bu Başarı Karşısına Şaşkınlığa Uğradı..

Seksenler Rakiplerini Hizaya Çekti! TRT 1 Bu Başarı Karşısına Şaşkınlığa Uğradı..

TRT 1'in uzun soluklu dizisi Seksenler'in herkes bittiğini düşünürken, haziran ayının sonunda yeni bölümleriyle tekrar ekrana gelmeye başlamıştı. Dizi beklenildiğinden daha fazla tuttu ve büyük reyting oranları yakaladı. Şimdi her bölümü merakla bekleniyor.

TRT 1 bu sezon yayınlanan dizilerinin başarısı ile sezonun en çok izlenen kanalı oldu. Kanal yayın akışında bulunduğu dizilerle neredeyse her gün reyting rekortmeni dizi ve programların ev sahibi olurken, rakiplerine bir an bile göz açtırmadı. Bu sezonun reyting rekorları kıran dizileri arasında başta Masumlar Apartmanı, Teşkilat ve Uyanış: Büyük Selçuklu geliyor. Bu projeler kelimenin tam anlamıyla sezona damgasını vurdu. Bu dizilerin sezon finalinin ardından diğer kanalların şansı yükselmişken, TRT 1 durmadı ve yaz sezonuna da yeni bir dizi ekledi.

Seksenler dizisi beklenildiğinden daha fazla dikkat çekti! Reytinglere damga vurdu..

Seksenler dizisi Haziran ayının sonlarından itibaren düzenli bir şekilde ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin yayın hayatına başladığı ilk günlerde bu kadar büyük reyting oranlarına sahip olabileceği tahmin edilemezken, dizi inanılmaz bir performansla çok büyük bir atak gerçekleştirdi. Proje güçlü rakiplerini bile beklenmeyen bir şekilde alt etti.

Seksenler dizisinin başarısı TRT 1'i bile şaşırttı...

Seksenler dizisinin reytinglerde aldığı bu oran, TRT 1'i bile şaşırttı. Dizi kanalda daha önce yayınlanmış ve bu kadar başarılı olamamıştı. Proje eğer bu başarısını devam ettirirse eylül sezonundan sonra da karşımıza çıkmaya devam edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.