Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı! İkili Neden Ayrıldı?

Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı! İkili Neden Ayrıldı?

Instagramda birçok takipçisi bulunan Selin Yağcıoğlu, yakın zamanda eşi Uğur Balarısı’ndan ayrıldı. Bu ayrıldığının ardından Selin Yağcıoğlu’nun Berk Atan ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. İnfluencer Selin Yağcıoğlu ayrıldığın ardından bakın neler söyledi.

İnfluencer Selin Yağcıoğlu, oyuncu Berk Atan ile yakın zamanda ilişki yaşadığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından yetenekli oyuncu Berk Atan da Selin Yağcıoğlu ile olan ilişkilerini doğruladı. Birlikte tatile çıkan ikilinin yakın zamanda ayrıldığı ortaya çıktı. Bunun ardından Yağcıoğlu ve Atan hayranları ayrıldığın gerçek nedenini merak ediyor.

Alınan bilgiler neticesinde influencer Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan ilişkisi yakın zamanda bitti. Selin Yağcıoğlu, geçtiğimiz yıllarda Uğur Balarısı ile evlilik yapmış ve kısa sürede evliliğini noktalamıştı. Evliliğinin bitmesinin ardından Selin Yağcıoğlu’nun hayranları ayrılığın nedenini her ne kadar merak etse de influencer Yağcıoğlu’ndan herhangi bir açıklama gelmedi.
Selin Yağcıoğlu’nun ilk atağı herkesi şaşkına çevirdi
Selin Yağcıoğlu’nun ilk atağı herkesi şaşkına çevirdi.
En sevilen influencerlardan biri olan Selin Yağcıoğlu’nun Berk Atan’ı ınstagram’dan sildiği ortaya çıktı. Bunun ardından güzelliği ile de ön plana çıkan Yağcıoğlu, Berk Atan ile ilişkisinin bittiğine dair açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından Selin Yağcıoğlu hayranları, Berk Atan’ı mesaj yağmuruna tuttu.

Berk Atan’dan da aynı hamle geldi
Berk Atan’dan da aynı hamle geldi. Selin Yağcıoğlu ile mutlu bir birliktelikler geçiren Berk Atan’da  Yağcıoğlu gibi ilişkilerinin bittiğini açıkladı. Hatta Atan sosyal medya üzerinden Selin Yağcıoğlu ile ilişkimiz bitmiştir paylaşımını yaptı. İkilinin bunun üzerine açıklama yapması beklense de Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.