Sen Çal Kapımı Dizisine Finale Yakın Yeni Oyuncu! Sona Çok Yaklaştık..

Sen Çal Kapımı Dizisine Finale Yakın Yeni Oyuncu! Sona Çok Yaklaştık..

FOX ekranlarında bir dizi daha final oluyor. Çok yakında ekranlara veda etmesi beklenen Sen Çal Kapımı dizisi gider ayak kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti. Sevilen dizinin finale yakın konuk oyuncu alması şaşkınlığa sebep oldu.

FOX ekranlarında yayınlanmakta olan başrollerinde ki Eda ve Serkan çiftinin sosyal medyanın en çok konuşulan dizi karakterlerinden.  Sen Çal Kapımı dizisinin final olacağı artık kesinleşti. Hatta dizinin net final tarihi de belirlendi. Bununla beraber seyirci dizinin son bölümünü beklerken, bir yandan da yeni bir gelişme geldi. Dizinin kadrosuna senaryonun gidişatını etkileyecek yeni bir konuk oyuncu katıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni isim!

Sen Çal Kapımı dizisinden yeni gelen gelişmeler sonunda belli oldu. Dizinin kadrosuna yeni bir ismin katıldığı açıklanırken, bu ismin kim olduğu da açıklandı. Dizinin kadrosuna son olarak Mucize Doktor'da Güliz karakterini canlandıran bir oyuncu daha katıldı. Karakteri henüz belli olmayan oyuncunun, kim olduğu yeni bölümde anlaşılacağa benziyor.

Sen Çal Kapımı çok yakında bitiyor..

Sen Çal Kapımı dizisi çok yakında final olacağının paylaşılmasının ardından seyircide kısa bir hayal kırıklığı yaşansa da, artık herkes bu durumu kabullenmişe benziyor. Dizinin sonunda ne olacağı ise takipçileri tarafından şimdi bile heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.