Sen Çal Kapımı Dizisinin Final Yapmasının Ardından Eski Bölümlerin Reytingleri Tavan Yaptı. Dizi Tekrar Başlayacak mı?

Sen Çal Kapımı Dizisinin Final Yapmasının Ardından Eski Bölümlerin Reytingleri Tavan Yaptı. Dizi Tekrar Başlayacak mı?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yayınladığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Dizi ilk etapta dikiş tutturamasa da ilerleyen dakikalarda ayakta durmayı başardı. Dizinin final yapmasının ardından çıkan sonuç herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi ilk etapta yoluna kemik izleyici kadrosu ile devam etti. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde final yapma kararı ile gündeme gelen Sen Çal Kapımı dizisi, bu karardan geri adım atıp, kısa bir ara verme kararı aldı. Sen Çal Kapımı dizisi bir kaç ay ekranlara ara verdikten sonra ikinci sezon ile birlikte ekranlara geldi. İkinci sezonun ilk bölümünde iyi bir reyting sıralaması yakalayan Sen Çal Kapımı dizisi, yine ilerleyen bölümlerde istenilen sonucu elde edemedi.

Reytinglerde istenilen sonucu elde edemeyen Sen Çal Kapımı dizisi, final kararı ile gündeme bomba gibi düştü. Bunun ardından dizinin final kararı ile kemik izleyici kitlesi tepkisini göstermeyi ihmal etmedi. Alınan bilgilere göre Sen Çal Kapımı dizisi en kötü reytinglere sahip olan diziler arasında yer aldı.

Sen Çal Kapımı dizisi etkileşimde ilk sıraya yerleşti

Sen Çal Kapımı dizisi etkileşimde ilk sıraya yerleşti. Etkileşimde rakiplerini sollamayı başaran Sen Çal Kapımı dizisi, final bölümü ile çok iyi reytingler yakalamayı başardı. Bunun ardından yapılan incelemelere göre Sen Çal Kapımı dizisinin etkileşimde ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı. Dizi bitse dahi Sen Çal Kapımı dizisinin kemik kadrosu projeyi ilk sıraya yerleştirmeyi başardı. İzleyiciler ise dizinin bitmesinden dolayı hâlâ tepkisini gösteriyor. 

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.