Sen Çal Kapımı'nda Ayrılık Vakti Geldi! Kerem Bürsin Diziye Erken Veda Ediyor!

Sen Çal Kapımı'nda Ayrılık Vakti Geldi! Kerem Bürsin Diziye Erken Veda Ediyor!

Kerem Bürsin, diziyle olan bağlantısını her an kesebilir. Sen Çal Kapımı'dan ayrılacağı iddia ediliyor. Oyuncu diziye veda etmek için finali beklemeyecek. Senaryoda kendisine erken ayrılık yazılmış olabilir. Peki Serkan ve Eda karakterinin aşkı nasıl bitecek? Serkan'ın diziye vedası kesinleşiyor.

Fox TV'nin sevilen yapımıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Kerem Bürsin'in Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılacağı konuşuluyor. Başarılı oyuncu, dizide geçirdiği süre boyunca adından söz ettirecek bir performansa imza attı. Ancak finale bu kadar az bir zaman kala ünlü ismin erken veda edeceği belirtiliyor. Diziden birkaç bölüm önce ayrılarak büyük şok etkisi yaratabilir. Serkan karakterinin başına ne geleceği merak edildi.

Kerem Bürsin Diziden Ayrıldı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı oyuncusu Kerem Bürsin diziden ayrılabilir. Henüz ayrılmadı ancak sosyal medya üzerinden yapacağı bir açıklama ile bunu doğrulayabilir. Senaryoda kendisi için ayrılık var mı göreceğiz. Dizinin bitmesine ortalama 6 bölüm kaldığı için izleyiciler bir yanıt arıyor.

Sen Çal Kapımı Finaline Az Kaldı

52. bölümde bitecek Sen Çal Kapımı muhtemelen Eylül ayında yayın hayatını noktalayacak. Diziden sonra farklı ve uzun soluklu olması beklenen bir projenin ekrana geleceği belirtiliyor. Muhtemelen Savaşçı dizisine benzer bir yapımla karşılaşacağız. Ancak bu sefer yayın tarihi konusunda gecikme yaşanmaz ise daha iyi olacak. Aksi takdirde dizinin reytinglerde yükselmesi çok zor oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.