Show TV Yeni Aksiyon Dizisi Getiriyor! Çukur Ve Ramo'yu Aratmayacak..

Show TV Yeni Aksiyon Dizisi Getiriyor! Çukur Ve Ramo'yu Aratmayacak..

Show TV yeni aksiyon dizisini izleyicileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kanal Çukur ve Ramo dizisinden sonra ilk aksiyon dizisi Aziz'i yeni sezonda, yani çok yakında seyircilerinin karşısında çıkartarak, reyting rekorları kırmaya çalışacak.

Show TV geçtiğimiz sezon birçok aksiyon dizisini izleyicileri ile buluşturarak ekranlara getirmiş, sezon sonu yaklaştığında ise bu projelerin tamamı final bölümleriyle yayınlanarak ekranlara veda etmişti. Bu dizilerin final olması sebebiyle Show TV'ye birçok tepki gelse de, geri adım atılmamıştı. Şimdilerde ise kanala yeni aksiyon dizilerinin geleceği konuşulmaya başlandı.

Show TV ekranlarında yeni bir Aksiyon dizisi '' Aziz''

Show TV ekranlarının yeni aksiyon dizisi belli oldu. Son gelen bilgilere göre başrollerinde geçen sezon yayınlanan Ramo dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın yer alacağı Aziz dizisi aksiyon dolu senaryosu ile meraklılarının karşısına çıkacak. Dizi yayınlanmaya başladığı andan itibaren reytinglere damgasını vuracak.

Aziz dizisi ne zaman başlıyor ?

Bu haberin ortaya atılmasından itibaren en çok merak edilen sorulardan biri Aziz dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı oldu. Dizinin çekimlerine bile yeni başlandığın için, herhangi bir yayın tarihi vermek mümkün değil. Sadece tahminde bulunularak Eylül ve Ekim ayları olabileceğe benziyor. Tabi yine de kesinleşmiş bir bilgi yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.