Skandal Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Skandal Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Skandal Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Skandal Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Skandal dizisinin yayın tarihi, konusu, oyuncu kadrosu ve çok daha fazlası açıklandı mı? Dizinin uyarlama bir yapım olduğu öğrenildi. Oyuncu kadrosuna dair net bir bilgi yer almasa da konusu ve kanal hakkında bazı gelişmeler yaşandı. İşte Skandal dizisiyle ilgili bilinmeyenler...

Skandal dizisi, yakın zamanda ekranlarda olacak. Dizinin uyarlama olduğu biliniyor. Bu nedenle dizinin konusu ve olay örgüsü dikkat çekmekte. Yurt dışında sayısız ödül almış ve ödüle aday gösterilmiş olan dizi, geçmişi nedeniyle Türkiye'de de fark yaratabilir. Uyarlama dizide kimler oynayacak? The Good Wife dizisinin uyarlanmış hali yakında ekranlarda olacak. Dizi hangi kanalda yayınlanacak?

Skandal Dizisi Hangi Kanalda?

Skandal dizisi için henüz bir kanal belirlenmedi. Kanallarla görüşmeler sürüyor. Yakın zamanda diziyle ilgili yeni bir bilgi açıklanacaktır. Ancak dizinin konusu öğrenildiğinde Türk izleyiciler oldukça beğendi. Dizinin başrolünde oynayacak isme göre Skandal dizisini izleyebilirler.

Skandal Dizisi Konusu

Skandal dizisinin konusu eski avukat olan kadının savcı eşi tutuklanmıştır. Eski eşi aynı zamanda kendisini aldatıyordur. Tüm bu gelişmelerden sonra evin yönetimini devralan kadın, eski işine geri döner. Ailesine bakabilmek için elinden geleni yapacaktır. Avukatlık bürosunda çalışmaya başlar ve işler o an daha da farklı şekillenir. Kendisinin çabasıyla ayakta duran ailesi için büyük çaba sarf edecektir. Kendisini defalarca aldatan eşine karşı da çok kırgındır ve bu acıyı unutmaya çalışmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.