Son Yaz Dizisinde Oyuncular Diziden Ayrılıyor ve Senaryo Değişiyor!

Son Yaz Dizisinde Oyuncular Diziden Ayrılıyor ve Senaryo Değişiyor!

Son Yaz dizisinde oyuncu ayrılığı yaşanıyor. Başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı öğrenildi. Peki Son Yaz dizisi senaryosu neden değişecek? Dizi artık baştan aşağı farklı bir hale geliyor. Sevilen isimler diziye veda etmekte. Fox TV'de yayınlanan Son Yaz ile ilgili yeni gelişmeler haberimizde yer alıyor...

Son Yaz dizisi Fox TV'nin enleri arasında yer alıyor. Ancak dizinin ikinci sezonu o kadar karışık ki kimse ne olduğunu anlamadı. Özellikle de oyuncunun ayrılmasıyla dengeler iyice değişiyor. Başrol oyuncusu beklendiği gibi diziye devam etmeyecek. Peki hangi diziden ayrılacak?

Ali Atay Diziye Veda mı Ediyor?

Ali Atay'ın diziden ayrılacağı ve Leyla ile Mecnun çekimlerine devam edeceği ileri sürüldü. Oyuncunun Eylül ayında Fox TV ekranlarında olması beklenmekte. Eğer Leyla ile Mecnun yetişemez ise oyuncu iki diziye birden yetişemeyebilir. Hal böyle olunca başarılı ismin bir an önce karar vermesi gerekiyor. Ayrıca dizide bir senaryo değişikliği de olacak. İddialar doğrultusunda senaryonun yıllar öncesini kapsayacağı konuşuluyor.

Son Yaz Senaryosu Değişecek

Son Yaz dizisinin senaryosu, 2 yıl öncesini anlatacak. Yani Yağmur ve Akgün'ün henüz tanışmadığı ve bir araya gelmediği sahneler ekrana gelecek. Hal böyle olunca ikilinin arasındaki iletişim nasıl olacak merakla bekleniyor. Akgün'ün gizli işleri ve daha pek çok sahnenin ortaya çıkması muhtemel. Ancak dizinin genel senaryosuna bakıldığında bir süre sonra 5 yıl sonrasının çekileceği konuşulmakta. Akgün ve Yağmur çocuk sahibi olarak mutlu bir şekilde yaşayacak. Savcı Selim ise diziye devam edecek mi göreceğiz. Başarılı ismin ayrılması beklenmese de bu yoğun tempodan nasıl sıyrılacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.