Star TV, Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Yaz Dizisinin Final Tarihi Açıklandı

Star TV, Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Yaz Dizisinin Final Tarihi Açıklandı

Star TV ekranlarında yaz döneminde izleyici karşısına çıkan dizilerin akıbeti belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Kazara Aşk ve Ada Masalı isimli dizilerle izleyicileri ekranları çekmeye çalışan Star TV, düşük reytinglerden dolayı final kararı ile gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları…

Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk isimli dizi 13. bölüm ile birlikte final yapmaya hazırlanıyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin final yapmasına sadece 2 bölüm kaldı. Eğlenceli hikayesi ile ekranlara gelen dizi, başarılı oyuncu kadrosu ile de dikkatlerden kaçmadı. Buna rağmen Kazara Aşk isimli dizi başladığı günden bu yana istenilen reytinglerin altında kaldı. Bundan dolayı kanal final haberini duyurdu.

Star TV, dizinin final yapacağını açıkladı

Star TV, dizinin final yapacağını açıkladı. Star TV'de yaz dönemi boyunca düşük reytinglere sahip olan dizi, eylül ayında daha fazla izleyici kaybetti. Yeni yapımların ekranlara gelmesinin ardından izleyicileri günler güne kaybeden Kazara Aşk dizisi final yapma kararı aldı. Star TV yönetimi ise Kazara Aşk dizisi için final kararı aldığını duyurdu. Dizi severler ise sosyal medyadan tepki gösterdi.

Dizinin final tarihi de açıklandı!

Dizinin final tarihi de açıklandı! 12. bölümü perşembe akşamı ekranlara gelecek olan Kazara Aşk dizisi gelecek hafta final yaparak izleyicisine veda edecek. Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Aycan Koptur, Sadi Celil Cengiz, Uğur Çavuşoğlu ve Servet Pandur gibi başarılı isimler de yer alıyordu. Sude Zülal Güler ise 2 defa başrol oyuncusu olarak ekranlara çıktı. Yetenekli oyuncu geçen sezon ise Şeref Meselesi isimli dizide başrol almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.