Star TV Yeni Projesini Açıkladı! Kanalın Yeni Projesi Herkesi Şaşkına Çevirdi

Star TV Yeni Projesini Açıkladı! Kanalın Yeni Projesi Herkesi Şaşkına Çevirdi

Yeni sezonun başlamasının ardından kanallar dizi yarışına girdi. Star TV, reyting olarak geri planda kalan dizilerin bir bir fişini çekme kararı aldıktan sonra yeni projeleri ile gündem oldu. Kanalın yeni projesi ise izleyicileri şimdiden harekete geçirdi. İşte haberin tüm detayları...

Star TV, bu sezon birçok dizisinin final yapması ile gündeme geldi. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde bu sezon kanalda çok güzel bir proje ekranlara gelecek. Kanal tarafından yapılan açıklamaya göre eylül ayının başı itibari ile Star TV, yeni projeleri ile gündeme gelmeye hazırlanıyor. Ayrıca kanalın yeni dizileri de şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Star TV, yeni projeleri ile gündem olmayı başardı

Star TV, yeni projeleri ile gündem olmayı başardı. Yeni sezonun başlamasının ardından kulislerden alınan bilgiler neticesinde Suçlu isimli yeni proje ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bunun dışında 03 Medya tarafından çekimleri yapılan dizi şimdiden merak söz konusu oldu. Suçlu isimli dizi bir cinayet davası üzerinde gelişen bir hikâyeyi ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncuları ise Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan olacak. Star TV, bu dizi ile şimdiden izleyicileri merakta bırakmayı başardı.

Yeni sezonun yeni projeleri ekranlara gelecek!

Yeni sezonun yeni projeleri ekranlara gelecek! Alınan bilgiler neticesinde Suçlu isimli dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Dizinin başrol oyuncuları ise Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan olacak. Bunun dışında yan oyuncuların kimler olacağı da netlik kazandı. Ayrıca Suçlu isimli dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden gündem olmayı başardı. Nehir Erdoğan, Müge Anlı gibi bir program aracılığı ile suçluları bulma yönünde çabalayan Elif karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.