3000 TL Altı Akıllı Telefon Modelleri Açıklandı! OPPO ve Xiaomi'den Büyük Fırsat!

3000 TL Altı Akıllı Telefon Modelleri Açıklandı! OPPO ve Xiaomi'den Büyük Fırsat!

3000 TL altına satın alabileceğiniz akıllı telefonları sizler için listeledik. Öte yandan bütçenizi artırırsanız 3400 TL'ye de kaliteli telefonlar bulunuyor. Üstelik OPPO ve Xiaomi gibi başarılı markalardan söz edeceğiz. Yüksek hafıza alanına sahip ve kaliteli işlemcisi olan akıllı telefonlar haberimizde yerini aldı.

Eğer bütçeniz kısıtlı ise sizler de akıllı telefon modellerini inceleyebilirsiniz. Fiyat performans ürünlerini sizlerle paylaşacağız. Öte yandan son bir buçuk yıl içerisinde ciddi anlamda zam geldi. Sıfır akıllı telefon almak iyice zorlaştı. Bu nedenle telefon satın almayı düşünüyorsanız bu detaylara dikkat etmelisiniz.

3000 TL Altı Telefon Var mı?

3000 TL altına güzel akıllı telefonlar elbette var. Sizler de bunlardan birini satın alabilirsiniz. Öte yandan 3500 TL Altına da bir tık daha iyi modeller bulunuyor. Xiaomi ve OPPO'ya ait çeşitli modeller dikkat çekti. OPPO A16'yı satın almanız durumunda kaliteli bir deneyim yaşamanız mümkündür. Öte yandan Xiaomi'nin Redmi 9A model telefonu da dikkat çekiyor. 64 GB hafıza alanı ile size büyük kolaylık sağlayabilir. Bu yüzden akıllı telefon olarak bunları tavsiye etmekteyiz. Daha kaliteli deneyimler için bütçenizi biraz daha artırmanız gerekebilir.

Akıllı Telefonlar İndirime Girecek mi?

Bir diğer merak edilen konu ise akıllı telefonların indirime girip girmeyeceğidir. Bu noktada herhangi bir açıklama yapılmış değil. Yakın zamanda bir kampanya olması durumunda sizlere bilgi vereceğiz. Bakalım Xiaomi, Samsung ve OPPO gibi markalardan nasıl bir açıklama gelecek?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.