Teşkilat Dizi Reytingleri Belli Oldu! Yargı Dizisi Rekor Kırdı!

Teşkilat Dizi Reytingleri Belli Oldu! Yargı Dizisi Rekor Kırdı!

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Fakat alınan bilgiler neticesinde Yargı isimli dizinini çok iyi reytingler yakaladığı öne çıktı. İşte haberin bütün detayları...

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisinin 3. bölümü pazar akşamı ekranlara geldi. Bunun dışında Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda çok iyi geri dönüşler yapması beklenirken pazar akşamları yargı dizisi daha da ön plana çıktı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrollerinde yer aldığı yargı dizisi 2 yıl süren senaryo çalışmalarının ardından hakkını vermeye başladı.

Yargı dizisi reytinglerde çok iyi sonuç elde etti

Yargı dizisi reytinglerde çok iyi sonuç elde etti. Adliye Sarayı’nda yapılan gözlemler yargı dizisinin hikayesinde ortaya koyuyor. Bunun dışında başrol oyuncularının uyumları Yargı dizisinin reytinglerinin yükselmesine neden oldu. Alınan bilgiler neticesinde Kanal D, dizinin sadece kategorilerde değil tüm kategorilerde de reyting patlaması yaşayacağını açıkladı. Pazar akşamları ekranlara gelen Yargı dizisi tüm kategorilerde ikinci sırada yer aldı.

Teşkilat dizisi tahtını kaptırmamakta kararlı

Teşkilat dizisi tahtını kaptırmamakta kararlı. TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat ise pazar akşamı tüm kategorilerde birincilik elde etti. TRT 1 dizisi geçen sezon da aynı reytingler elde ediyordu. Teşkilat dizisinin ardından reytinglerde yükselen Yargı dizisi ise önümüzdeki hafta birincilik elde etmek için rekabet sergilemeye hazırlanıyor. Tüm kategorilerde pazar akşamları birincilik elde eden TRT 1 ile Kanal D arasında ise yarış devam ediyor. Yargı dizisinin hikayesi ise herhangi bir sıkıntı olmazsa başarılı bir sezon ile ekranlara gelmeye devam edecek.

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.