Teşkilat Dizisi Başrol Oyuncusunu Değiştirme Kararı Aldı! Dizinin Yeni Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Teşkilat Dizisi Başrol Oyuncusunu Değiştirme Kararı Aldı! Dizinin Yeni Başrol Oyuncusu Belli Oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ilk bölümünden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Teşkilat dizisi yeni sezonunda da dünyanın konuştuğu bir yapım olarak ön plana çıktı. Türkiye'nin savaş teknolojileri ile başrolde yer alan Teşkilat dizisi ilk sezonunda bazı detaylar verdi. İşte detaylar…

Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Tuncer Salman, Mesut Akusta, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçal gibi yeni oyuncular da dahil oldu. 26 Eylül Pazar akşamı ikinci sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu dışında savaş teknolojileri de değişti. TRT 1 tarafından bilgilendirme yapılan yeni sezonda başrolün teknolojide olacağı ima ediliyor.

SİHA VE İHA’lar yeni sezonda ekranlara gelecek!

SİHA VE İHA’lar yeni sezonda ekranlara gelecek! Ayrıca dünyanın farklı coğrafyalarında ki çatışmalarda da gövde gösterisi yapan Türkiye'nin SİHA ve İHA’ları Teşkilat dizisinin yeni sezonunda da sıkça gözler önüne serilecek. SİHA ve İHA’ların yanı sıra Özel Kuvvetler Komutanlığı ve polis teşkilatına bağlı özel kuvvetlerde ikinci sezonda dizinin en büyük destekçisi olacak. Yeni sezon öncesinde başrol oyuncuların yakın dövüş ve silah eğitimleri aldığı ortaya çıktı.

Bunun dışında özel kuvvetleri mensuplarının da kritik sahnelerde kameralar karşısına geçeceği söyleniyor. Teşkilat dizisinde kadroya katılan oyuncular sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Yenilenen gündem ile mekanları belirleyecek bir hikâyeyle nefes kesmeye hazırlanan Teşkilat dizisi, görkemli prodüksiyon dışında aksiyon sahneleri ile yine zirvede yer almaya hazırlanıyor. Teşkilat dizisinin ikinci sezonun ilk bölümü 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.