Teşkilat Dizisi Geri Dönüyor! Çağlar Ertuğrul’un Ayrılık Haberleri Asılsız Çıktı…

Teşkilat Dizisi Geri Dönüyor! Çağlar Ertuğrul’un Ayrılık Haberleri Asılsız Çıktı…

TRT1’in merakla beklenen Teşkilat dizisinden bomba gibi bir haber geldi. Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal’dan açıklamalar. Çağlar Ertuğrul hakkında çıkan ayrılık haberleri ne oldu. Herkesi dört gözle beklediği Teşkilat Dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Dizinin çekimleri Ankara’da gerçekleştirilmektedir. Başarılı bir sezon geçiren dizi ekranlara geldiği ilk bölümden 14. Bölüme kadar reyting rekorları kırmayı başardı. Dizinin çekimlerinin tamamı Ankara’da gerçekleştirilirken seçilmiş olan mekanlar sayesinde izleyenlerin dizinin yurt dışında çekildiğini düşündü. Dizinin her ayrıntısı ince ince düşünülüyor. Dizi sezon finalinden sonra ise ayrılık haberleri ile çalkalanmıştı.

Çağlar Ertuğrul Ayrılmıyor!

Diziden ayrılacağı en çok konuşulan konulardan birisi olmuştu. Dizinin hayranları ise Serdar’ın diziden ayrılmasını istememiş hatta sosyal medya hesapları üzerinden sitem etmişlerdi. Güzel haber Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisine devam ediyor. Hakkında çıkan iddiaların hepsi asılsız çıktı.

Deniz Baysal’dan Açıklamalar!

Başarılı oyuncu şu sıralar eşi Barış Yurtçu ile birlikte tatilde. Baysal dizi hakkında konuşurken yeni sezonun heyecanının başladığını söyledi.  Deniz Baysal dizide canlandırdığı Zehra karakteri ile ilk sezonda adından söz ettirmiş güçlü bir performans sergilemişti. İkinci sezon hakkında konuşan başarılı oyuncu, “Temmuz sonu Ankara’ya gidiyoruz artık. Bakalım güzel geçecek inşallah bu sezon da” dedi. Dizinin hayranları ise Teşkilat dizisini bir an önce ekranlarda görmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.