Teşkilat Dizisi Reyting Sonuçlarına İnanamadı! Dizi Koltuğunu Kaptırıyor mu?

Teşkilat Dizisi Reyting Sonuçlarına İnanamadı! Dizi Koltuğunu Kaptırıyor mu?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ikinci sezonuna dair reyting sonuçları açıklandı. İşte haberin tüm detayları...

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen yapım olarak ön plana çıktı. Bunun ardından dizinin ikinci sezonunda nasıl bir sonuç göstereceği de izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yerini aldı. İlk sezon tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşen Teşkilat dizisinin yeni sezonda nasıl bir sonuç aldığı da merak söz konusu oldu.

Teşkilat dizisi ikinci sezonda da zirvede yer alıyor!

Teşkilat dizisi ikinci sezonda da zirvede yer alıyor! TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi yine koltuğunu kaptırmadı. Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisi üç aylık aranın ardından izleyici kaybı yaşamayarak zirvede yer almayı başardı. Dizinin yoğun izleyici kitlesi, bir sonraki bölümü bile heyecan ile bekliyor. Tüm kategorilerde yer alan Teşkilat dizisi, ekranlara geldiği günden bu yana tüm rakiplerini sollayarak zirvedeki yerini korudu.

Teşkilat dizisinin fragmanı da rekor üstüne rekor kırdı

Teşkilat dizisinin fragmanı da rekor üstüne rekor kırdı. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi yine zirvede yer almayı başardı. Ayrıca reyting sonuçlarından alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisinin fragmanının da yoğun ilgi gördüğü ortaya çıktı. Dizinin bölümleri kadar fragmanları da rekor üstüne rekor kırmayı başardı. Teşkilat dizisinin çekimleri devam ederken, izleyicilerde yeni bölümde neler olacağını merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.