Teşkilat Dizisinden Büyük Müjde! Seyirci Bu Kez Sevince Boğuldu..

Teşkilat Dizisinden Büyük Müjde! Seyirci Bu Kez Sevince Boğuldu..

Teşkilat dizisi yeni sezonda yine birbirinde efsane bölümlerle seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı her gün reytingleri alt üst eden diziden birde yeni müjdeli haber geldi. Dizinin hayranları bu haberle beraber sevince boğuldu.

TRT 1 ekranlarında son zamanlarda yayınlanmış en çok dikkat çeken ve popüler olan diziler arasında Teşkilat dizisi geliyor. Öyle ki dizi yayın hayatına başladığı gün TOTAL, AB ve ABC reyting gruplarında birinci sıraya yerleşmiş, bu başarısı ile kırılması zor bir rekor yakaladı. Dizinin bu başarısı karşısında başta rakipleri olmak üzere sevenleri bile çok büyük bir şaşkınlık geçirdi. Dizi TRT 1'in efsane dizileri arasına adını yazdırdı.

Teşkilat dizisi yeni sezonda da herkese gücünü gösterecek!

 Teşkilat dizisi yeni sezonda da yakaladığı bu başarıyı devam ettirmek ve kanalın en çok izlenen dizisi olma özelliği taşımak istiyor. Dizi kadrosuna ekleyeceği yeni isimlerle beraber iddiasını koruyacak, belki de birinci sezon yakaladığı başarıdan daha büyük bir başarı yakalayarak kendi rekorunu bile kıracak.

Teşkilat dizisinden müjde! Yeni sezon çekimleri başladı..

Teşkilat dizisinden güzel haber sonunda geldi. Dizinin yeni sezonda yayınlanacağı kesinleşse de, seyirci çekimlerin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Son gelen bilgilendirme ile beraber dizinin çekimlerinin başladığı duyuruldu. Teşkilat'ın ikinci sezonu çok yakında TRT 1 ekranlarında..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.