Teşkilat Dizisine Çok Büyük Transfer! Memati Teşkilat Dizisinin Kadrosunda..

Teşkilat Dizisine Çok Büyük Transfer! Memati Teşkilat Dizisinin Kadrosunda..

TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisi sezon finali olalı çok uzun bir zaman geçti. Yayın hayatına ara veren dizinin yeni sezonunda kadroya çok büyük bir transfer gelecek. Memati karakteri ile tanıdığımız oyuncu Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı.

TRT 1 ekranlarında bu sezon yeni bir dizi daha başlamış ve çok kısa bir zamanda sezona damgasını vurmuştu. Dizi oyuncu kadrosu ve özellikle senaryosu ile her hafta merakla beklenen diziler arasına adını yazdırmış, ulaşılması çok zor reyting oranlarına ulaşmıştı. Dizi daha ilk bölümünden rekor kırmış, bu başarısı ile gündeme oturmuştu.

Teşkilat dizisinin kadrosuna çok konuşulacak yeni transfer!

Teşkilat dizisinin kadrosuna çok yeni bir isim daha ekleniyor. Geçmişte yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinde Türk televizyonlarının efsane karakterlerinden biri olan Memati'yi canlandıran ve bu karakterle çok büyük bir şöhrete ulaşarak, neredeyse tüm ülke tarafından tanınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun şimdi de Teşkilat dizisinin kadrosuna katılacak. Başarılı oyuncunun diziye katılacağı kesinleşse de, nasıl bir karakteri canlandıracağı henüz belli değil. Dizinin yeni sezonundan detayların çok yakında paylaşılması büyük bir merakla bekleniyor.

Teşkilat dizisi yeni sezonu çok yakında başlıyor..

Teşkilat dizisinin yeni sezonun çok yakında başlaması bekleniyor. Yen sezon için net bir tarih verilmedi ama yeni bölümlerin çok yakında izleyicilerinin karşısına çıkacağı şimdiden belli oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.