Teşkilat Dizisine Kurtlar Vadisi Oyuncuları Katılacak! Memati'den Teşkilat Sürprizi!

Teşkilat Dizisine Kurtlar Vadisi Oyuncuları Katılacak! Memati'den Teşkilat Sürprizi!

Teşkilat'a yeni sezonda ünlü oyuncular katılacak. Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen isimleri artık Teşkilat'ta oynayacak. TRT 1'de yayınlanan dizi, yüksek reytingiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Memati ile beraber hangi oyuncular diziye katılacak? Gürkan Uygun, TRT 1 Teşkilat'ta oynayacağını açıkladı mı?

Teşkilat dizisi, başarılı senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken diziler arasında. Özellikle de yayın hayatına başladığı günden bu yana reytinglerde birinci olmasıyla hafızalara kazındı. TRT 1'in en etkili dizilerinden biri olan bu yapıma yeni oyuncular katılacak. Kurtlar Vadisi oyuncularının Teşkilat'a dahil olacağı belirtiliyor. Peki hangi oyuncular diziye katılacak? Çağlar Ertuğrul'un başrolde oynadığı diziyle ilgili yeni haberler ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi oyuncuları diziye renk katmaya hazırlanıyor. Özel oyuncular oyuncu kadrosunda yer alacak.

Teşkilat'a Hangi Oyuncular Katılıyor?

Teşkilat dizisine Kurtlar Vadisi'nde oynayan Kara ve Memati karakterleri katılacak. Hakan Boyav ve Gürkan Uygun ikilisinin diziye katılacağı açıklandı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da sosyal medyada bu tarz haberlerin yaygınlaştığı görülüyor. Oyuncuların hangi karakterde oynayacağı da merak edildi.

Polat Alemdar Oynayacak mı?

Polat Alemdar'ın da Teşkilat'a katılacağı iddia edildi. Ancak Necati Şaşmaz'dan böyle bir açıklama gelmedi. Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın diziye katılma ihtimali çok daha yüksek gözüküyor. Teşkilat dizisi, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Çağatay Ertuğrul'un diziden ayrılma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Ancak bu sorun kısa süre içerisinde çözüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.