Teşkilat Dizisine Yeni Afişi Çok Yakıştı! Kadro Yıldız Gibi Parlıyor..

Teşkilat Dizisine Yeni Afişi Çok Yakıştı! Kadro Yıldız Gibi Parlıyor..

TRT 1 ekranlarının yeni sezonda başlayacak dizileri arasında bulunan Teşkilat'tan hayranlarına beklenmeyen bir hareket daha geldi. Dizinin kadrosuna eklediği yeni başrol isminde bulunduğu çok dikkat çekici bir afiş paylaşıldı.

TRT 1 ekranlarının parlayan yıldızlarından biri olan Teşkilat dizisi geçtiğimiz sezon sadece TRT ekranlarının değil, tüm Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında ilk sıralarda yer alarak büyük bir başarı yakalamıştı. Yayınlandığı günden, sezon finali olduğu güne kadar adından her hafta söz ettiren Teşkilat'tın yeni sezonu hakkında yeni bilgiler paylaşılmış ve bu bilgiler dizinin hayranları arasında büyük bir gündem oluşturmuştu.

Teşkilat dizisinden heyecan verici yeni afiş!

Teşkilat dizisinden çok yeni bir afiş daha geldi. Afişte bir nokta çok büyük dikkat çekti. Dizinin afişinde kadrosuna yeni eklenen herkesin Kurtlar Vadisi'nde ki karakteri Memati ile tanıdığı oyuncuya da yer verildi. Bu da bizlere gösteriyor ki yeni karakter diziyi çok büyük bir anlamda etkileyecek.

İşte yeni afiş;

img-5857.jpg
 

Teşkilat dizisinin başlamasına sayılı günler..

Teşkilat dizisinin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Dizinin yayın tarihi birkaç güne kadar merak konusu olmuşken, şimdilerde açıklandı. Teşkilat dizisi ikinci sezonu ile 26 Eylül pazar tarihinde bol heyecanlı yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.