Teşkilat Dizisinin İkinci Sezonunda Kadroya 9 Yeni Oyuncu Dahil Oldu! Dizinin Oyuncu Kadrosu Değişti

Teşkilat Dizisinin İkinci Sezonunda Kadroya 9 Yeni Oyuncu Dahil Oldu! Dizinin Oyuncu Kadrosu Değişti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ekranlara geldiği günden bugüne reyting rekorları kırdı. Teşkilat dizisinin yeni sezonu nefes kesen maceralarla ekran başına gelmeye hazırlanıyor. İlk sezonunda jeopolitik olaylara ışık tutan Teşkilat dizisi bu yönüyle de izleyici tarafından yoğun ilgi görmüştü.

Teşkilat dizisinin ilk sezonunda vatanları için ölmeyi kabul eden ekip üyeleri Türkiye'nin çıkarlarını korumak adına Fransa, Yunanistan, Suriye ve Almanya gibi birçok farklı coğrafyada maceraya atıldı. Dizinin yeni sezonunda ekip dünya turu yaşayarak jeopolitik gelişmeleri tekrardan eline alacak. Teşkilat dizisi, oyuncu kadrosu ile de ikinci sezon da dikkatlerden kaçmadı. Dizinin ikinci sezonunda birbirinden ünlü isimlerin kadroya dahil edilmesi izleyicileri heyecanlandırdı.

Dizinin kadrosuna hangi oyuncular dahil oldu?

Dizinin kadrosuna hangi oyuncular dahil oldu? Alınan bilgiler neticesinde Hakan Boyav, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Nil Günal, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ali Öner, Mehmet Ergenç ve Hilal Öztunca gibi isimler yeni sezonda Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Teşkilat dizisinin yeni sezonunda kadroya katılan sürpriz oyuncular ise sezona şimdiden damga vurmaya hazırlanıyor. Yenilenen mekanları ile gündem belirlemeye hazırlanan Teşkilat dizisi nefes kesecek aksiyon sahneleriyle tekrardan zirvede yer alacak.

Teşkilat dizisinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu

Teşkilat dizisinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinin ikinci sezon hazırlıkları büyük bir titizlikle devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ilk sezonda zirveden inmeyen Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda da tüm kategorilerde birinci olması bekleniyor. Ayrıca Teşkilat dizisinin ikinci sezonunun ise 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacağı açıklandı. Bu açıklamanın ardından dizi severler Teşkilat dizisinin başlayacağı günü merakla beklediklerini söylüyor. Ekranların en çok izlenen Teşkilat dizisinin ikinci sezonu 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.