Teşkilat Dizisinin Kadrosuna Yeni Oyuncu! Çukurova'dan Yeni Transfer..

Teşkilat Dizisinin Kadrosuna Yeni Oyuncu! Çukurova'dan Yeni Transfer..

TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinin kadrosuna yeni oyuncuların geleceği konuşulsa da, bu haberler henüz doğrulanmamıştı. Ama son gelen bilgilendirmelere göre, yeni transferin geleceği ve kim olacağı kesinleşti.

TRT 1 ekranlarında rekortmen dizilerin sonu gelmiyor. Kanalda pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin kadrosuna yeni sezonda, yeni transferlerin ekrana geleceği açıklandı. Dizinin yayın tarihine ait gelişme beklenirken, seyirciye hiç beklenmeyen bir şekilde yeni transfer müjdesi geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Teşkilat dizisine katıldı..

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterinin abisini canlandıran oyuncu şimdi de Teşkilat'ta ‘Çetin’ rolünde oynayacak. Karakteri hakkında pek bir bilgi bulunmayan oyuncunun kötü mü, yoksa iyi mi bir karakteri canlandıracağı da şimdilik bilinmeyen konular arasında yer alıyor. Bu gibi soruların tamamının yeni sezonda cevap bulması bekleniyor.

Teşkilat yeni sezonda yine çok etkileyecek !

Teşkilat dizisi yeni sezonda yukarıda da belirttiğimiz gibi birbirinden güçlü transferlerle heyecanına, heyecan katacak. Dizinin yayın tarihi şimdilik belli olmasa da, transfer haberlerinden sonra bu konuda da bir bilgilendirmede bulundurulması bekleniyor. Dizinin yeni sezon yayın tarihi hala en çok merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu konuda şimdilik herhangi bir tahminde bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.