Teşkilat'a Kimler Katıldı? Teşkilat Dizisi İmkansızları Transfer Etti!

Teşkilat'a Kimler Katıldı? Teşkilat Dizisi İmkansızları Transfer Etti!

Teşkilat, TRT 1'de ikinci sezonuna hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonda neler yapacağını merak eden izleyiciler ise araştırmalara başladı. Teşkilat hangi oyuncuları kadrosuna kattı? Dizi oyuncularının gösterdiği performans çok beğeniliyor. Yayın tarihine ve diziye katılanlara ilişkin son bilgileri paylaşıyoruz.

Teşkilat dizisi, yeni oyuncularla sezona damgasını vuracak. Oyuncu kadrosundaki değişim dikkat çekti. Yönetmen değişikliği bile dizinin iddiasını ortaya koyuyor. Burak Arlıer, Son Yaz dizisinden ayrılarak Teşkilat'a katıldı. Reytinglerde zirvede olan dizinin önümüzdeki haftalarda bu başarısını sürdürmesine kesin gözle bakılıyor. Peki TRT 1 dizisi Teşkilat'a kimler katılacak? Oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler izleyicileri sevindirdi.

Teşkilat'a Bomba Transferler

Kurtlar Vadisi dizisiyle tanıdığımız ve daha sonra çeşitli tarihi yapımlarda oynayan Gürkan Uygun, artık Teşkilat dizisinde oynayacak. Başarılı oyuncunun bir türlü hangi dizide oynayacağına karar verememesi dikkat çekmişti. Kurtlar Vadisi'ne geri döneceği dahi iddia edildi. Ancak kararını TRT 1'in reyting canavarı dizisi Teşkilat'tan yana kullandı. Gürkan Uygun'dan sonra diziye katılan isim Hakan Boyev oldu. Kendisinin canlandırdığı karakterler çok beğeniliyor. Başarılı oyuncu Teşkilat'a çok şey katacaktır.

Teşkilat 2. Sezonu Eylül'de

Teşkilat dizisinin 2. sezonu için Eylül ayı gösteriliyor. Öte yandan dizinin gerçekten de sevildiği ve bir an önce başlanmasının beklendiğini belirtelim. Kısa süre içerisinde önemli bir hayran kitlesine ulaştığı görüldü. Dizinin bu şekilde devam etmesi her şeyden önemli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.