TRT 1'e Damga Vuracak Alplarslan Dizisinden Şok Gelişme! Yayın Tarihi Kesinleşti..

TRT 1'e Damga Vuracak Alplarslan Dizisinden Şok Gelişme! Yayın Tarihi Kesinleşti..

Çok yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin yayın tarihi çok büyük bir seyirci kitlesi tarafından bekleniyordu. Dizinin yeni sezonun yayın tarihi artık kesinleşti. Bu tarih izleyiciler ile paylaşıldı.

Geçtiğimiz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu olarak yayınlanan, yeni sezonda ise çok büyük bir senaryo değişikliğine gitmesi planlanan Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisi ile ilgili her gün yeni bir gelişme geliyor. Son olarak kadrosuna eklediği birbirinden başarılı isimlerle kadrosunu git gide büyüten dizi bu taraflarıyla daha şimdiden iddiasını ortaya koymuş oldu. Dizi gelecek sezonun en çok beklenen projeleri arasına adını çoktan yazdırdı.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda her şey farklı olacak!

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosu ve senaryo başta olmak üzere neredeyse her şey eskisine göre çok farklı olacak ve seyirciler tarafından tanınmaz bir hale gelecek. Dizi yeni konusu ve oyuncularıyla eski seyirci kitlesini bir kez daha etkilemeye çalışacak.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu!

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Dizinin çekimlerinin bu ay yani Ağustos sonlarında başlayacağı öğrenilirken, yayın tarihinin ise Eylül sonu olacağı paylaşıldı. Diziyi bu tarihten itibaren her hafta ekranlarda görmeye başlayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.