TRT 1'in Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi Ekranları Sarsacak! İşte O Tarih..

TRT 1'in Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi Ekranları Sarsacak! İşte O Tarih..

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Uyanış: Büyük Selçuklu'dan müjdeli haber geldi. Dizinin yaz başından beri haftalardır merakla beklenen yayın tarihi sonunda açıklandı. Dizinin meraklıları bu müjdeli haberle beraber havalara uçtu.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi gelecek sezon yeni bir senaryo ve oyuncu kadrosu ile Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan olarak TRT 1 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizinin ismi ve birçok şeyi benzer olsa da, aslında kadrosu ve senaryosu neredeyse tamamen değişecek. Geçtiğimiz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu'yu izleyenler bu sezon gördüklerine inanamayacak.

Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin yayın tarihi aylar sonra açıklandı!

Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin yeni yayın tarihi Eylül ayı olarak belirlendi. Yani dizi kesinlikle bu tarihleri içerisinde izleyiciler ile buluşmaya başlayacak. Zaten son gelen bilgilerde dizinin çekimlerinin başladığı da açıklanmıştı. Bu bilgi de göz önünde bulundurulduğunda verilen yayın tarihi doğru olarak görülüyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisi çok farklı olacak!

Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin konusu eski projeye göre tamamen farklı. Tam olarak kesinleşmese de, dizinin kostüm ve dekorlarında büyük bir değişiklik yaşanabilir. Bu yüzden seyirci yeni dizinin ilk bölümünden itibaren büyük bir şaşkınlığa sebep olabilir. Seyirci yeni diziyi büyük bir heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.