TRT Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusunun İpini Resmen Çekiyor!Masumlar Apartmanı Oyuncusu Diziye Veda mı Ediyor..

TRT Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusunun İpini Resmen Çekiyor!Masumlar Apartmanı Oyuncusu Diziye Veda mı Ediyor..

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, oyuncu değişikliği ile dikkatleri üzerine çekti. Bu sefer diziye katılacak oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Ezgi Mola, TRT'yi eleştirince oyuncunun fişi çekildi. Ezgi Mola ayrılığından sonra diziye kim katılacak? İşte diziyle ilgili son dakika gelişmeleri...

Masumlar Apartmanı dizisinde oyuncu değişikliği yaşanacak. Ezgi Mola yerine kimin geleceği belli oldu. Serenay Sarıkaya ile görüşmeler sürüyor. Ezgi Mola'nın ayrılığı dizide büyük bir boşluk bırakabilir. TRT ile yaşadığı tartışmanın sonucu biraz ağır olacak. Ünlü oyuncu yeni sezonda düşünülmüyor. Peki Ezgi Mola'nın yerine kim gelecek? Diziden ayrılmasına az bir zaman kala yeni oyuncu için geri sayım başladı.

Ezgi Mola Yerine Serenay Sarıkaya!

Masumlar Apartmanı dizisinde oynamak üzere Ezgi Mola yerine Serenay Sarıkaya'nın diziye katılacağı açıklandı. Ezgi Mola'nın TRT'ye karşı gösterdiği tepki onun dizideki kariyerini bitirebilir. İzleyiciler ne gibi olaylar yaşandığını merak ediyor. Ezgi Mola diziden neden ayrılıyor?

TRT'ye Tepki Göstermişti

Ezgi Mola, TRT'ye Marmaris yangını için tepki göstermişti. Bu hamlesinden sonra yönetim kurulu tarafından rolüne son verileceği iddia edildi. Serenay Sarıkaya'nın diziye katılıp katılmayacağı ise henüz kesinlik kazanmadı. Ünlü oyuncunun teklifi değerlendireceği ve sonrasında geri dönüş yapacağı belirtiliyor. Serenay Sarıkaya'nın son zamanlarda televizyon projelerinde yer almaması nedeniyle hayranları kendisine ayrı bir özlem duyuyor. Bakalım diziye gerçekten katılacak mı? Masumlar Apartmanı'nın yeni Safiye'si dahi olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.