TRT1 Yeni Sezona İddialı Başlıyor! TRT1’in Yeni Dizisi Dünya Hali!

TRT1 Yeni Sezona İddialı Başlıyor! TRT1’in Yeni Dizisi Dünya Hali!

Yeni sezon için hazırlık yapan TRT1 kanalından iddialı bir dizi daha geliyor. Dünya Hali dizisi yeni sezonda TRT1 ekranlarında. Yeni dizi ülkemizdeki dizi klasiklerini yıkmaya geliyor. Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosu şahane. Dünya Hali dizisine ne anlatıyor. TRT1 ekranlarında ne zaman başlayacak. Merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde…

Birbirinden iddialı yapımlara ev sahipliği yapan TRT1 yine farklı bir hikaye ve kendine has komedi özelliklerine sahip yeni bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi şimdiye kadar izlediğimiz birçok diziden farklı olmaya çalışıyor. Kendisine has bir tarzı olan dizi absürt komedi seven izleyiciler için ilk adres olacak gibi. Yeni dizi için tüm hazırlıklar yapıldı sadece ekranlara geleceği günü bekleniyor.

Dünya Hali Dizisinin Konusu…

Bildiğiniz tüm doğruları unutun yeni dizi modern hayatla sürekli çelişen ve doğru bildiği şeyden şaşmayan genç delikanlı Sinan ile anket yaparken karşılaştığı bir kadına aşık olmasıyla hayatı baştan aşağı değişiyor. Değerlerine her şeyden çok önem veren Sinan ve hayatının bir anda değişmesiyle başına gelenlerin komedi tarzında anlatıldığı bir dizi izleyeceğiz.

Dünya Hali Oyuncu Kadrosu!

Dizinin başrollerinde Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin yer alırken Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden yetenekli oyuncularda dahil oldu. Dizinin ilk bölümü ise 28 Temmuz Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında olacak. Komedi severler ekran başına bu dizi kaçmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.