TRT'den Tepki Çeken Masumlar Apartmanı Dizisi ve Gönül Dağı Dizi Kararı!

TRT'den Tepki Çeken Masumlar Apartmanı Dizisi ve Gönül Dağı Dizi Kararı!

TRT 1, aldığı bir karar ile izleyicileri sevindirdi. Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizisi bölümleriyle yayınlanacak. Diziler hafta içi ekrana gelecek. Yeni sezon finali yapan diziler neden erken yayınlanıyor? Yeni sezon tarihi açıklanmadı ama dizilerin bölümleri yayınlanacak. İşte TRT 1'in izleyicileri sevindirecek o kararı...

TRT 1, en beğenilen dizileri arasında olan Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı ile ilgili bir karar verdi. Dizilerin Eylül ayında yeni sezon ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak bu tarih biraz daha erkene çekildi. Artık dizilerin bölümlerini izleyebileceğiz. Peki ama sezon arası sona mı erdi? TRT 1'in aldığı bu karara göre diziler artık günlük olarak yayınlanacak.

Dizilerin Tekrar Bölümleri Geliyor

Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanacak. TRT 1, böylelikle yüksek reytingli dizilerinden faydalanmış olacak. Sevilen yapımlar, yeni sezonda bomba gibi bir senaryo ile ekran karşısına gelecek. O vakte kadar eski bölümler dikkatleri üzerine çekecek.

TRT 1 Dizileri Saat Kaçta Yayınlanacak?

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi 12.20'de yayınlanacak. Ardından Masumlar Apartmanı dizisi de 15.25'te yayınlanmış olacak. Böylelikle iki diziyi de hafta içi her gün izleyebileceksiniz. Pek çok kişi bu habere sevindi. Çünkü hem diziden uzak kalmamış olacaklar hem de yeni sezon gelene kadar dizi izleyecekler. İzleyicilerin sosyal medyada beklentisi de bu yöndeydi. Düzenli olarak tekrar bölümleri izlenebilecek. Yeni sezon yayınlanana kadar bu şekilde devam edilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.