Ünlü Komedyen Ata Demirer Sevenlerini Korkuttu! Sağlık Durumu Hayranlarını Endişelendirdi..

Ünlü Komedyen Ata Demirer Sevenlerini Korkuttu! Sağlık Durumu Hayranlarını Endişelendirdi..

Yer aldığı birçok dizi, film ve hatta programla büyük hayran kitlesine ulaşmış, ünlü komedyen Ata Demirer sabah saatlerinde gelen bir haberle tüm sevenlerini korkuttu. Komedyenin sağlık durumu meraklılarına paylaşıldı.

Yer aldığı diziler, filmler ve sunuculuğunu üstlendiği birçok programla büyük bir şöhrete ulaşmayı başaran, ülkemizin en çok sevilen ve bilinen komedyenlerinden biri olan Ata Demirer bu kez dizi-film projesi ile gündeme gelmedi. Başarılı oyuncudan herkesi yeni proje haberleri beklerken, ünlü ismin çok ciddi bir sağlık problemi yaşadığı ortaya çıktı. Bu gelişme yüzünden komedyenin hayranlarının yürekleri ağzına geldi.

Ata Demirer'in sağlık durumu nasıl ?

Ata Demirer'in evinde bir kaza yaşadığı ve bu yüzden hastaneye kaldırıldığı  öğrenildi. Oyuncu kendisini merak eden hayranlarına sosyal medya hesapları üzerinden cevap verdi. 

Oyuncu paylaşımında “Sevgili dostlar, talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden bir operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon gayet başarılı geçti iyiyim. Maalesef bu durum bizi sonbaharda çekmeyi planladığımız “ BURSA BÜLBÜLÜ “ filmimizin setini ileri bir tarihe ertelemek zorunda bıraktı Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere.” ifadelerini kullandı.

Komedyenin sevenleri rahat nefes aldı!

Komedyenin sağlık durumu öğrenen hayranları, bu sayede rahat birer nefes almış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.