Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Müjdeyi Verdi! Hayranları Merakla Beklemeye Başladı..

Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Müjdeyi Verdi! Hayranları Merakla Beklemeye Başladı..

Çok yakında Kanunsuz Topraklar dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Esra Bilgiç yeni dizisi ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurunca hayranları ayaklandı. Oyuncunun yeni projesi büyük bir merakla beklenilmeye başlandı.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç Show TV ekranlarında yayınlanan ve çok yakın bir zamanda ekranlara veda eden Ramo dizisinden sonra ilk kez yeni bir projeyle daha sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul dizisi ile yıldızı parlayan oyuncunun, yeni dizisinde de başarılı oyunculuk performansını sergilemesi bekleniyor.  Ünlü oyuncu yeni dizisi Kanunsuz Topraklar hakkında ilk fotoğraf ve bilgileri resmi sosyal medya hesabından paylaşınca, hayranları bu paylaşımları beğeni yağmuruna tuttu.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'ten hayranlarını heyecanlandıran yeni fotoğraflar;

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç bugün resmi sosyal medya hesabından yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'ın setinden çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak "Günaydın... Ben yeni set günü için hazırım. İlk tanıtımımıza yaptığınız yorumlar hepimizi çok mutlu etti. #KanunsuzTopraklar ekibi olarak herkese çok teşekkür ederiz. Yeni fragmanlar ve fotoğraflar yolda." ifadelerini kullandı

İşte o fotoğraf ;

screenshot-265.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.