Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Sevincini Paylaştı! Yeni Dizisi Kanunsuz Topraklar Çok Yakında..

Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Sevincini Paylaştı! Yeni Dizisi Kanunsuz Topraklar Çok Yakında..

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'ın çekimlerinde yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak, tüm hayranları ile mutluğunu paylaştı. Yeni dizisi hakkında bilgiler vererek hayranlarını heyecanlandıran Bilgiç'İn fotoğrafı yüzlerce beğeni aldı.

FOX ekranlarında yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin güzel başrol oyuncusu Esra Bilgiç, Ramo ve Diriliş Ertuğrul gibi diziler sayesinde birçok kişi tarafından tanınıyor ve takip ediliyor. İnstagramda da büyük bir kitleye sahip olan Esra Bilgiç yeni dizi Kanunsuz Topraklar dizisinin setinden paylaştığı fotoğrafıyla beraber mutluluğunu belirttiği yeni mesajlar yayınladı.

Esra Bilgiç'ten Kanunsuz Topraklar mesajı..

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç bugün sabah saatlerinde paylaştığı yeni instagram fotoğrafının altına “Günaydın, ben yeni set günü için hazırım.  İlk tanıtımımıza yaptığınız yorumlar hepimizi çok mutlu etti. #KanunsuzTopraklar ekibi olarak herkese çok teşekkür ederiz. Yeni fragmanlar ve fotoğraflar yolda.” notunu bırakarak Kanunsuz Topraklar dizisinin bekleyenlerini biraz daha heyecanlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.