Ünlü Oyuncu Ezgi Mola'dan Sevenlerini Üzen Haber! Koronavirüse Yakalandı..

Ünlü Oyuncu Ezgi Mola'dan Sevenlerini Üzen Haber! Koronavirüse Yakalandı..

Masumlar Apartmanı'nın hem nefret edilen, hem de sevilen karakteri olan Safiye'yi canlandıran, dizinin başrol oyuncusu Ezgi Mola'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Başarılı oyuncunun günümüzün hastalığı koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye karakterini canlandıran, oyunculuğu seyirci tarafından çok beğenilse de, canlandırdığı karakter yüzünden kendisinden nefret de edilebiliyor. Ama bu nefret oyuncuya değil, karakterine karşı. Şimdiye kadar da birçok film ve dizide yer alan oyuncu bu karakteriyle çok büyük bir çıkış yakalamayı başardı. Dizisi sezon finali olan oyuncu şimdilerde farklı bir olayla gündeme geldi.

Oyuncu sevenlerini hem üzen, hem de korkutan haber!

Oyuncu  Ezgi Mola günümüzün hastalığı olan koronavirüse yakalandı. Tüm ülkemizde etkileri hala hissedilen ve son zamanlarda artışa geçen koronavirüs  Ezgi Mola'yı da yakaladı. 

Oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı yazısında 

 “Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum. İyi ki iki aşımı da yaptırmışım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.