Ünlü Oyuncu Fox TV Dizisinden Ayrılıp Arka Sokaklar'da Oynayacak!

Ünlü Oyuncu Fox TV Dizisinden Ayrılıp Arka Sokaklar'da Oynayacak!

Fox TV'de yayınlanan Kefaret dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu, dizinin final yapmasıyla ekranlara veda edecek. Başarılı oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Arka Sokaklar'da oynayacağı belirtildi. Kanal D'de yayınlanan dizide hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Arka Sokaklar'a katılan oyuncu kim?

Arka Sokaklar'a yeni bir oyuncu katılabilir. Dİziden pek çok ismin ayrıldığı görülürken yeni katılacak isimler de izleyicileri heyecanlandırdı. Fox TV'de yayınlanan Kefaret dizisinin başrolü artık Arka Sokaklar'da mı oynayacak? İşte merakla beklenen transferle ilgili gelişmeler. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'a kim geliyor?

Mert Fırat Arka Sokaklar'da!

Mert Fırat'ın Arka Sokaklar'a katılacağı iddia edildi. Yeni bir komiser olarak diziye katılması beklenen oyuncunun yeni sezonda önemli bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmadı. Ancak en yakın zamanda kendisiyle ilgili bilgiler elde edeceğiz. Kefaret dizisi final yaptıktan sonra tatile çıkan oyuncu, yakın zamanda yeni tiyatro gösterilerine başlayacak. Ardından Arka Sokaklar'a katılacağı belirtiliyor.

Arka Sokaklar'a Ne Zaman Katılacak?

25 Eylül'e kadar tiyatro gösterilerinde yer alacak Mert Fırat'ın ne zaman diziye katılacağı merak konusu oldu. Dizi muhtemelen yeni sezonuna çoktan başlamış olacak. Ancak Arka Sokaklar'ın ileriki haftalarında Mert Fırat'ın diziye dahil olması beklenmekte. Oyuncunun çekimlere geç katılacağı fakat katılmasıyla beraber uzun süre dizide oynayacağı tahmin ediliyor. Sosyal medya üzerinden yayınlanan iddialara henüz yanıt gelmedi. Mert Fırat'ın en yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.