Ünlü Oyuncu Sefirin Kızı'ndan Sonra Yine Çok İddialı! Neslihan Atagül Yeni Dizisiyle Çok Konuşulacak..

Ünlü Oyuncu Sefirin Kızı'ndan Sonra Yine Çok İddialı! Neslihan Atagül Yeni Dizisiyle Çok Konuşulacak..

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol karakterini canlandıran başarılı oyuncu Neslihan Atagül'ün yeni projesi çok uzun zamandır merak ediliyordu. Oyuncudan gelen açıklamalarla bu mezar son buldu.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül projeye yaşadığı bazı sağlık sorunları yüzünden erken veda etmek zorunda kalmış, bu büyük tepkilere yol açsa da, birçok kişi sağlığın dikkat edilmesi gereken bir konu olduğu için kendisine hak vermişti. Oyuncu bu diziye veda etmesinin ardından adı birçok projeyle anılsa da, bir türlü sevenlerinin karşısına çıkmamıştı. Uzun zamandır yeni yer alacağı dizi merak edilen oyuncudan ilk açıklamalar geldi.

Neslihan Atagül'ün sağlık durumu nasıl ?

"Çok daha iyiyim düzene giriyorum, perhizime dikkat etmem gerek hayatım boyunca. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Çok yormuyorum kendimi”

Oyuncu yeni dizi sorularına cevap verdi..

Neslihan Atagül yeni projesi hakkında sorulan sorulara “Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem? Uzak kalmak değil dinleniyorum ciddi bir şey yaşadım onun tam olarak geçmesini bekliyorum” şeklinde cevap verdi. Bu cevap sevenlerinin meraklarını tam olarak gidermese de, birçok kişi için yeterli oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.