Ünlü Oyuncudan Tedavisi Sonrası İlk Açıklama! Hayranlarını Duygulandırdı..

Ünlü Oyuncudan Tedavisi Sonrası İlk Açıklama! Hayranlarını Duygulandırdı..

Geçmişte birçok projede yer alan başarılı oyuncu Hülya Duyar, geçirdiği ciddi bir rahatsızlık sonucu tedaviye alınmış ve geçirdiği operasyonlar sonrasında da sağlığına kavuşmayı başarmıştı. Oyuncunun iyileştikten sonra ki ilk açıklaması okuyanları duygulandırdı.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alan, şimdiye kadar çok çeşitli birden fazla projede gördüğümüz başarılı oyuncu Hülya Duyar geçtiğimiz günlerde apar topar tedavi görmeye başlamıştı. Beyninde tümör olduğu öğrenilen oyuncuya tedavi aşamasında sevenleri çok ciddi destekler verdi ve oyuncuyu yalnız hissettirmedi. Bunun ardından ameliyat olan oyuncu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Okuyanlara çok duygusal anlar yaşattı.

İşte o paylaşım;

 

 "Daha ne yaşayabilirim ki derken hayat muzipliğini yapıp yine şaşırtıyor ve bir şeyler kanıtlıyor bize. Bundan tam 1 ay önce beynimde kocaman bir tümör olduğunu öğrendim.

Fakat ne kadar çok kişinin seferber olduğunu görmek, bir konuda hayatın beni haklı çıkardığını deneyimlemek hediye gibiydi. Doğurmadığım ne çok çocuğum var ne büyük bir ailem var! Her zamanki gibi sevmek, aile olmak, bir olmak. Çok şanslıyım ki benim ailem tümörümden daha KOCAMAN. İyi ki varsınız. Hayatın sürprizlerini her daim beraber karşıladık. Sizi seviyorum ve çok teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.