Ünlü Şarkıcı Murat Boz'un Yeni Sevgilisi Kim? Şoke Eden Açıklamalar..

Ünlü Şarkıcı Murat Boz'un Yeni Sevgilisi Kim? Şoke Eden Açıklamalar..

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un yeni dizisinin çekimleri başladı. Dizide partneri olacak olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'le beraber adı aşk iddiaları ile anılan oyuncu bu iddialara sonunda cevap verdi. Oyuncunun açıklamaları herkesi çok şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Murat Netflix Türkiye'de yayınlanması planlanan çok yeni biri dizi ile geliyor. Bu dizi hakkına ilk detaylar geçtiğimiz haftalarda paylaşılmış ve çok büyük bir ilgi görmüştü. Kadrosunda Murat Boz'la beraber güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün de yer alacağı dizi daha başlamadan çok farklı iddialar gündeme geldi. İkilinin aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini karıştırdı. Bu iddialara ilk cevap Murat Boz'dan geldi.

Murat Boz Tuba Büyüküstün'le aşk iddialarına cevap verdi!

Murat Boz geçtiğimiz günlerde muhabirlerin kameralarına takıldı ve kendisine soruları cevapladı. İkilinin beraber yemek yedikten sonra ortaya çıkan bu iddialar başarılı şarkıcıya soruldu. Şarkıcı bu sorulara "Arkadaşlar dizi çekiyoruz." sözleri ile cevap verdi.

Murat Boz'un yeni dizisi ne zaman başlayacak ?

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un yeni dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil yen gelişmeler geldiğinde sitemizden haberdar olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.