Ünlülerin Bölüm Başı Kazandıkları Ücret Dudak Uçuklattı. İşte Hangi Ünlü Ne Kadar Kazanıyor?

Ünlülerin Bölüm Başı Kazandıkları Ücret Dudak Uçuklattı. İşte Hangi Ünlü Ne Kadar Kazanıyor?

Ekranların ünlü simaları yeni sezon için zam istedi. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde ünlülerin bölüm başı aldıkları ücretlere de zam geldiği ortaya çıktı. Bu açıklamanın ardından hangi ünlünün ne kadar aldığı merak söz konusu oldu.

Ünlülerin yeni sezonda alacağı ücretler belli oldu. Ayrıca oyuncuların alacakları fiyatların oraya çıkmasının ardından izleyiciler şaşkınlığını gizleyemedi. Çünkü oyuncuların aldığı fiyat herkesi şaşkına çevirdi. Haftalık yani bölüm başına kimi ünlünün 250 bin TL aldığı ortaya çıkarken en düşük ücretin ise 100 bin TL olduğu biliniyor.

Hande Erçel, en az para kazanan oyuncular listesinde!

Hande Erçel, en az para kazanan oyuncular listesinde! Yapılan açıklamanın ardından Burak Özçivit ve Halit Ergenç gibi isimler zirvede bulunarak en çok para kazanan kişiler oldu. Bunun dışında Demet Özdemir ve Hande Erçel ise en az para kazanan isimlerin arasında yerini aldı. Bölüm başı 250 bin TL alan Halit Ergenç aylık 1 milyon TL kazanıyor. Bunun haricinde yetenekli oyuncu Burak Özçivit’te aylık 250 bin TL kazanarak aylık bütçesini 1 milyon TL’ye çıkarıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ikinci sırada yerini aldı

Kıvanç Tatlıtuğ ikinci sırada yerini aldı. Haftalık 200 bin TL kazanan Kıvanç Tatlıtuğ aylık 800, bin TL kazanıyor. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Kenan İmirzalıoğlu da haftalık 200 bin TL kazanıyor. Ünlülerin ne kadar kazandığı ortaya çıkarken Hande Erçel ve Demet Özdemir’in ise çok kazananlar listesinde olmaması gözlerden kaçmadı. Ayrıca İtalya’ya giden Cam Yaman’ın da bölüm başı 100 bin TL aldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncular böylece yeni sezon için anlaşma sağlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.