Uyanış: Alparslan Dizisi Yola Çıktı Geliyor! Daha Hiçbir Şey Görmediniz..

Uyanış: Alparslan Dizisi Yola Çıktı Geliyor! Daha Hiçbir Şey Görmediniz..

TRT 1 ekranlarında Uyanış dizisi tamamen yenilenmiş haliyle ekranlara gelecek. Dizi yeni kadrosu ve yeni konusuyla beraber, bu şekilde ilk kez karşısına çıkacak. Hazır olun Uyanış: Alparslan dizisi tüm hızıyla geliyor.

Geçtiğimiz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu adı altında birbirinden yetenekli oyuncuların bulunduğu bir kadroyla yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu çok beğenilmiş ve Pazartesinin en çok izlenen dizisi haline gelmişti. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi ile ilgili her şey yolunda gitse de, proje çok büyük bir değişiklik yaşadı. Öyle bir değişiklik oldu ki, dizinin tüm kadrosu ve konusu kökten değişti.

Uyanış: Alparslan dizisi yeni sezona bomba gibi geliyor! Çekimler başladı..

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerinin bugünden itibaren resmen başladığı öğrenildi. Dizi yeni oyuncu kadrosu ile ilk kez sete çıktı. Eğer proje çekimlerine bugün başladığı hızla devam ederse Uyanış: Alparslan dizisinin ilk kez Ekim ayında görmeye başlayacağız. Henüz sadece bir tahmin olsa da, Uyanış: Alparslan dizisinin eski halinden bile daha fazla ilgi göreceği ve daha yüksek reyting rakamlarına ulaşılması bekleniyor.

Kaynak: www.internetgundem.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.