Uyanış Büyük Selçuklu Yapımcısından Yayın Tarihi Müjdesi Geldi! Emre Konuk Dizi Hakkında Konuştu!

Uyanış Büyük Selçuklu Yapımcısından Yayın Tarihi Müjdesi Geldi! Emre Konuk Dizi Hakkında Konuştu!

TRT 1'in yüksek reytingli dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu, tüm ihtişamıyla ikinci sezonuna başlayacak. Yeni sezon tarihi belli olacak dizi için pek çok soru soruluyor. Peki Emre Konuk dizi için neler söyledi? Dizinin yapımcısının yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Uyanış Büyük Selçuklu yayın tarihi de belli oluyor...

Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısından iddialı açıklamalar geldi. Emre Konuk, izleyicileri heyecanlandıran bazı sözlerde bulundu. Ayrıca dizinin yayın tarihinden de bahsetti. Bir süre sonra dünya piyasasında hatrı sayılır bir yapıma sahip olacaklarını da vurgulayarak hedeflerini ortaya koydu. Peki Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlayacak? Reyting rekorları kıran dizinin ikinci sezonunda neler yaşanacağı merak ediliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Yayın Tarihi

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihine ilişkin Eylül sonu ila Ekim ayının başı gösterildi. Bu sayede dizi için az bir vaktin kaldığını öğrenmiş olduk. Büyük hazırlıklar sürerken, gerek oyuncu ve gerekse çevre adına çeşitli çalışmaların gerçekleştirildiği biliniyor. Bu nedenle de izleyicilerin beklediğine değecek bir proje ortaya çıkması muhtemel.

Dünya Piyasasına Vurgu Yaptı

Öte yandan Emre Konuk'un dünya piyasasına ilişkin sözleri de gündeme geldi. Kendisine göre, çok daha etkili ve güçlü bir dizi ile dünyada söz sahibi olacaklarını vurguladı. Sahip oldukları senaryo, oyuncu kadrosu ve ekip sayesinde gösterecekleri faaliyetin ses getireceğini belirtti. Bakalım TRT 1'de yayınlanan dizi gerçekten de yurt dışında milyonların severek izlediği bir yapıma dönüşecek mi? Muhteşem Yüzyıl gibi ününe ün katması halinde Türk izleyiciler bu gelişmeden ötürü gurur duyacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.