Uyanış Dizisi İsim Değiştirdi! Alparslan: Büyük Selçuklu'dan Yeni Görüntüler..

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni fragmanı çok büyük bir merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz saatlerde dizinin yeni sezonuna ait ilk fragman paylaşıldı ve çok büyük bir ilgi gördü. Yayınlanan tanıtımda ise yayın tarihine yer verilmedi.

TRT 1'in geçen sezon Uyanış: Büyük Selçuklu adı altında çok farklı bir senaryo ve oyuncu kadrosu ile ekranlara gelen dizinin bu sezon tamamen değişerek ekranlara geleceği öğrenildi. Dizi o kadar değişti ki, eski oyuncu kadrosundan sadece Nizamül-mülk karakterini canlandıran oyuncu kaldı. Kadroyla beraber karakterlerin neredeyse tamamı da değişti.

Uyanış dizisinin adı değişti! Yeni tanıtım da peş peşe geldi..

Uyanış: Büyük Selçuklu'nun tıpkı diğer birçok özelliği gibi adı da değişti. Dizinin yeni adı son yayınlanan tanıtıma göre Alparslan: Büyük Selçuklu oldu. Dizinin yeni adıyla beraber büyük bir merakla beklenen yeni tanıtımı da paylaşıldı. Tanıtımda yine büyük bir savaş sahnesi ve Alparslan karakteri gösterildi. Tahminlere göre Alparslan dizisi geçtiğimiz sezon gibi bol aksiyonlu olacak. Birbirinden büyük savaş sahneleri izleyicileri ile buluşacak.

Yeni tanıtımı yukarıdan izleyebilirsiniz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.