Uyanış Dizisinden O Projeye Transfer Oldu! Hayranları Sosyal Medyayı Coşturdu..

Uyanış Dizisinden O Projeye Transfer Oldu! Hayranları Sosyal Medyayı Coşturdu..

TRT 1 ekranlarında yer alan Uyanış dizisinin kadrosunun tamamen dağılmasıyla birlikte dizinin kadrosunda bulunan birçok oyuncu farklı dizilere katılmaya başlandı. Bunlardan sonuncusu da yeni sezonda yayınlanacak El Kızı dizisine katılan Sevda Erginci oldu.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterini canlandıran başarılı oyuncu Sevda Erginci dizinin sezon finali olduktan sonra , kadrosunun tamamen dağılmasıyla birlikte boşta kalmıştı. Güzel oyuncunun hayranları kendisinden yeni bir dizi beklerken, müjdeli haber sonunda geldi. Oyuncunun yeni sezonda hangi dizide oynayacağı sonunda belli oldu.

Sevda Erginci El Kızı dizisiyle yeniden ekranlara gelecek!

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenen kadrosunda birçok güçlü kadın oyuncuları bulunduracak olan El Kızı dizisinin son transferi Sevda Erginci oldu. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisine veda etmek zorunda kalan oyuncunun hiç vakit kaybetmeden farklı bir diziye transfer olmasın sevenlerini çok mutlu etti. Bu transfer El Kızı dizisini bekleyen seyirciyi de çok şaşırttı.

El Kızı dizisi ne zaman yayınlanacak ?

El Kızı dizisinin ne zaman yayınlanacağına gelirsek, bu dizide diğer birçok proje gibi yeni sezonun açılmasından itibaren, tahminen Eylül ayı ortalarında ilk bölümüyle seyircisi ile buluşacak ve eğer istediği reyting sonuçlarına ulaşmayı başarabilirse sezon boyunca ekranlara gelmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.