Uyanış Dizisinin Yeni Oyuncularından Set Paylaşımı! Geri Sayım Başlıyor..

Uyanış Dizisinin Yeni Oyuncularından Set Paylaşımı! Geri Sayım Başlıyor..

Uyanış dizisinin yeni sezonuna dair ilk paylaşımlar projeye katılan yeni oyunculardan geldi. Birbirinden başarılı ve ünlü isimler Uyanış: Alparslan'dan beklenen görüntüleri sosyal medya hesaplarından hayranları ile buluşturunca heyecan daha da arttı.

Yeni sezonda yayınlanması beklenen Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin kadrosu artık eskisi gibi olmayacak. Yeni sezonda geçtiğimiz sezondan hiçbir benzerlik kalmayacak. Tıpkı oyuncu kadrosu gibi dizinin konusu da çok büyük bir ölçüde değişecek. Yani aslında Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan çok farklı, yeni bir dizi olacak.

Uyanış dizisinin yeni kadrosu belli oldu!

Uyanış: Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin yeni kadrosunda ülkemizde yayınlanan birçok reyting rekortmeni dizide  bulunmuş başarılı oyuncular Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Burak Şafak, Korel Cezayirli, Zeynep Özder, Esila Umut yer alacak. Bununla beraber başrolde sizlerin de bildiği gibi Barış Arduç ve Fahriye Evcen bulunuyor. Dizinin eski kadrosundan sadece Mehmet Özgür aynı rolü yani Nizamülmülk ile bulunacak.

Uyanış'ın yeni oyuncularından set fotoğrafları;

sodapdf-converted-mehmet-ozgur-1.jpg

Dizinin yeni sezonunda çok heyecanlı sahneler izleyeceğiz. Sevilen dizi geçen sezon olduğu gibi yine meraklılarını ekrana kilitleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.